Våra Tjänster för bilar & fritidsfordon

På KP Motor & Fritidsservice AB erbjuder vi ett omfattande utbud av tjänster för både bilar och fritidsfordon. Vårt mål är att säkerställa att ditt fordon alltid presterar på topp, oavsett om det är en personbil eller en husbil. Med vår breda erfarenhet och dedikerade team av mekaniker kan vi hantera allt från rutinmässigt underhåll och reparationer till specialiserade tjänster för husbilar och däckservice. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en trygg och pålitlig service som garanterar att deras fordon är säkra och redo för alla äventyr. Läs vidare för att upptäcka mer om våra specifika tjänster och hur vi kan hjälpa dig att bibehålla kvaliteten på ditt fordon.

Bil – behåll kvalitén på ditt fordon!

Hos KP Motor & Fritidsservice AB erbjuder vi omfattande service och underhåll för alla typer av personbilar. Vår årliga bilservice inkluderar en noggrann genomgång av ditt fordons viktiga komponenter för att säkerställa dess säkerhet och funktionalitet. Vi kontrollerar och servar lampor, vätskor, bromsar, däck, vindrutor, instrument och motor. Efter genomgången provkör vi bilen för att säkerställa att allt fungerar som det ska och inga problem uppstår när motorn slås på och av. Vårt mål är att upptäcka eventuella fel innan de orsakar större skador, vilket sparar dig både tid och pengar i längden​.

Vi förstår att din bil är en viktig del av din vardag, och därför strävar vi efter att göra serviceprocessen så smidig och bekväm som möjligt. Vårt erfarna team av mekaniker har en bred kunskap om alla bilmärken och modeller, vilket innebär att vi kan hantera alla typer av problem, stora som små. Vi använder den senaste tekniken och verktygen för att diagnostisera och åtgärda problem snabbt och effektivt. Oavsett om din bil behöver en rutinmässig oljebyte eller en mer omfattande reparation, kan du lita på att vi tar hand om den med största omsorg​.

FAQ – Vanliga frågor om våra biltjänster

Vad ingår i den årliga bilservicen?

Den årliga bilservicen inkluderar en noggrann genomgång av viktiga komponenter såsom lampor, vätskor, bromsar, däck, vindrutor, instrument och motor. Vi provkör också bilen för att säkerställa att allt fungerar korrekt och inga problem uppstår när motorn slås på och av. Syftet är att upptäcka eventuella fel innan de orsakar större skador, vilket hjälper till att förlänga bilens livslängd och minska kostnaderna för reparationer​.

Behöver jag boka tid för bilservice, eller kan jag komma in spontant?

Vi rekommenderar att du bokar en tid för bilservice för att säkerställa att vi har tillräckligt med tid och resurser för att ge ditt fordon den uppmärksamhet det behöver. Du kan boka tid genom att kontakta oss via telefon, e-post eller besöka vår verkstad på Roxtorpsgatan 18 i Linköping. På så sätt kan vi planera in din service och minimera väntetiden för dig.

Husbil – Fokusera på att resa och upptäcka, vi tar hand om husbilen

För husbilsägare erbjuder vi specialiserade tjänster som säkerställer att din husbil är redo för vägarna. Våra erfarna mekaniker kan utföra kamremsbyten, reparationer och fukttester, vilket är avgörande för att upprätthålla din husbils prestanda och säkerhet. Vi förstår att husbilar kräver särskild hantering och utrustning, och vår verkstad är fullt utrustad för att möta dessa behov. Vårt team har den kompetens och erfarenhet som krävs för att snabbt och effektivt identifiera och åtgärda problem, vilket ger dig trygghet på dina resor.

Vår husbilsservice inkluderar även inspektion och underhåll av alla husbilens system och komponenter, från motor och transmission till el- och VVS-system. Vi erbjuder också kontroll och justering av däck och chassi för att säkerställa en säker och bekväm körning. Genom att regelbundet underhålla din husbil kan du förhindra kostsamma reparationer och förlänga fordonets livslängd. Vi är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga servicen så att du kan njuta av dina resor utan bekymmer​.​​

FAQ – Vanliga frågor om våra husbilstjänster

Vilka tjänster erbjuder ni för husbilar?

Vi erbjuder en rad specialiserade tjänster för husbilar, inklusive kamremsbyten, reparationer och fukttester. Vi ser också över husbilens system och komponenter, såsom motor, transmission, el- och VVS-system, för att säkerställa att allt är i toppskick. Vår verkstad är utrustad för att hantera de specifika behoven hos husbilar, vilket garanterar snabb och effektiv service​.

Kan ni hantera akuta reparationer för husbilar?

Ja, vi kan hantera akuta reparationer för husbilar. Om din husbil behöver omedelbar uppmärksamhet, rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt via telefon så att vi kan prioritera din reparation och få dig tillbaka på vägarna så snart som möjligt. Vårt team av erfarna mekaniker är redo att hjälpa till med alla typer av problem som kan uppstå.

Vi är specialister inom bilar & husbilar – Bibehåll kvalitén på ditt fordon – Fyll i formuläret eller ring till oss!

På KP Motor & Fritidsservice AB är vi experter på både bilar och husbilar. Vårt team av erfarna och dedikerade mekaniker är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ service och reparationer som säkerställer att ditt fordon alltid är i bästa möjliga skick. Oavsett om du behöver regelbundet underhåll, akuta reparationer eller specialiserade tjänster för din husbil, kan du lita på att vi har kunskapen och resurserna för att hjälpa dig.

Att bibehålla kvaliteten på ditt fordon är avgörande för att säkerställa en säker och bekväm körning, samt för att förlänga fordonets livslängd. Vi använder den senaste tekniken och de bästa metoderna för att diagnostisera och åtgärda problem snabbt och effektivt, vilket sparar dig både tid och pengar i det långa loppet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att bibehålla ditt fordon i toppskick? Fyll i formuläret på vår hemsida eller ring till oss direkt. Vår vänliga personal står redo att svara på dina frågor och boka en tid som passar dig. Kontakta oss idag och upplev skillnaden med en bilverkstad som verkligen bryr sig om ditt fordon.

Däck – Vi gör det enkelt att byta och förvara!

På KP Motor & Fritidsservice AB erbjuder vi omfattande däckservice för att säkerställa att dina däck alltid är i toppskick. Vi tillhandahåller däckbyte och omläggning, balansering och rotation av däck för att maximera däckens livslängd och säkerhet. Våra mekaniker är experter på att hantera alla typer av däck och fälgar, och vi använder den senaste tekniken för att säkerställa att dina däck är korrekt monterade och balanserade​.

Vårt däckhotell är en bekväm lösning för förvaring av dina däck mellan säsongerna. När du lämnar dina däck hos oss, ser vi till att de förvaras under optimala förhållanden med rätt lufttryck, temperatur och på en torr yta. Detta minskar risken för att gummit försämras och förlänger däckens livslängd. Genom att använda vårt däckhotell sparar du plats och slipper besväret med att transportera och förvara dina däck själv. Vi erbjuder även inspektion och underhåll av dina däck inför varje säsong, så att du kan vara säker på att dina däck är i bästa möjliga skick när du behöver dem​.

FAQ – Vanliga frågor om våra däcktjänster

Vad innebär ert däckhotell?

Vårt däckhotell erbjuder en bekväm och säker lösning för förvaring av dina däck mellan säsongerna. Vi ser till att däcken förvaras under optimala förhållanden med rätt lufttryck, temperatur och på en torr yta, vilket minskar risken för att gummit försämras. Genom att använda vårt däckhotell sparar du plats och slipper besväret med att transportera och förvara dina däck själv​.

Kan ni hjälpa till med däckbyte och balansering?

Ja, vi erbjuder både däckbyte och balansering. Vi kan snabbt och effektivt byta dina däck och se till att de är korrekt balanserade för att säkerställa en smidig och säker körning. Vår däckservice inkluderar också omläggning av däck om du har nya däck eller endast kör med ett par fälgar året om.

Reparation & Service – Bibehåll säkerheten i ditt fordon!

På KP Motor & Fritidsservice AB erbjuder vi en omfattande rad av reparations- och servicetjänster för att hålla ditt fordon i optimalt skick. Vårt team av erfarna mekaniker har expertisen att hantera alla typer av reparationer, från mindre justeringar till större mekaniska arbeten. Vi diagnostiserar och åtgärdar problem snabbt och effektivt, vilket minimerar stilleståndstiden för ditt fordon​.

Vi erbjuder allmän service för att säkerställa att ditt fordon alltid presterar på topp. Detta inkluderar kontroll och underhåll av motor, bromsar, transmission, elsystem och andra viktiga komponenter. Vi använder avancerad diagnostikutrustning för att identifiera problem tidigt och utföra nödvändiga reparationer innan de utvecklas till större problem. Vår målsättning är att leverera högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser, och vi är engagerade i att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda ärliga och pålitliga tjänster​.

Oavsett om du behöver en enkel oljebyte, bromsservice eller en mer komplex reparation, kan du lita på att KP Motor & Fritidsservice AB tar hand om ditt fordon med den högsta nivån av professionalism och omsorg. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla ditt fordon i bästa möjliga skick.

FAQ – Vanliga frågor om våra reparationer & service

Vilka typer av reparationer utför ni på KP Motor & Fritidsservice AB?

Vi utför alla typer av reparationer på KP Motor & Fritidsservice AB, från mindre justeringar till större mekaniska arbeten. Vårt erfarna team kan hantera problem med motor, bromsar, transmission, elsystem och andra viktiga komponenter. Vi använder avancerad diagnostikutrustning för att identifiera och åtgärda problem snabbt och effektivt​.

Hur får jag ett prisförslag för reparationer?

Du kan få ett prisförslag genom att kontakta oss och beskriva problemet med ditt fordon. Om du inte vet vad som är fel, kan du komma förbi vår verkstad så att våra mekaniker kan undersöka ditt fordon och ge dig ett ungefärligt prisförslag. Innan vi påbörjar arbetet, lämnar vi alltid ett prisförslag och kontaktar dig om fler åtgärder behövs under arbetets gång. Du kan även fylla i formuläret på sidan så återkopplar vi till dig inom kort!